UW BETON GEVEL SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD

WELKE BETON GEVELS REINIGEN WIJ:
Beton gevels zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende beton gevels wordt toegepast op kantoren en bedrijfshallen. De betonnen gevels worden vaak omschreven als "uitgewassen grindbeton" & "glad beton".
Het gladde beton is weer onderverdeeld in "gepolijst beton" en "geëtst beton" die beiden een strakke uitstraling geven.

Beton reiniging wordt veelvuldig toegepast in combinatie met herstel van dilatatie kitwerk d.m.v. van verschillende technieken. Veelal zijn gevels van beton van toepassing op oudere gebouwen, met name de uitgewassen grindbeton. Deze panden zijn vaak onderhevig aan invloeden van tocht en vochtigheid van regenslag dat door de elementen en dilataties slaat wat een ongunstig klimaat geeft binnen in het gebouw. Deze brugvoeg wordt veelal ingezet als afdichting als het gebouw aan de nieuwe normering moet voldoen.


STAPPEN REINIGING BETON GEVELS:
BDG bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de betonreiniging. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen gevelreiniging voldoende is. De gevel reiniging is mogelijk met 3 technieken: Warm water reiniging, chemisch reinigen of stralen van de elementen afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen gevelreiniging, zoals hierboven al omschreven kan het noodzakelijk zijn om dilatatie voegen te herstellen of zelf volledig te vervangen afhankelijk van de doelstelling van het object. Indien gewenst kan er ook gecombineerd gekozen worden voor een Beton kleur coating of het Impregneren / hydrofoberen van de elementen.


UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON GEVELS REINIGEN:
BDG zet beton reiniging in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Gevelreiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.

Reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch, stoomcleaning, vuilfreestechniek, stralen (meerdere technieken) Tevens kunnen we na de gevelreiniging de gevel voorzien van een Gevelcoating


Wij reinigen gevels van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen en kantoorgebouwen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.