UW GEVEL SNEL EN VAKKUNDIG GESTRAALD

STRALEN VAN METSELWERK & BETON GEVELS:
Stralen, ook wel sandwashen genoemd wordt door BDG hoofdzakelijk op metselwerk en beton gevels van bedrijfsvastgoed toegepast. Ook wordt stralen toegepast bij het verwijderen oude coating en verf lagen De oppervlakken waar dit vanaf gestraald word zijn balkons, gevels en galerijen, parkeergarages, utiliteitsbouw, staalconstructies. Wij verzorgen bovendien voorbehandelingen voor onze coating afdeling en voor de beton renovatie.

STAPPEN STRALEN VAN METSELWERK & BETON GEVELS:
BDG bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de zandstralen van het metselwerk, beton of andere gebouw elementen.Stralen wordt veelvuldig toegepast in combinatie met voegen en impregneren / hydrofoberen, afhankelijk van de doelstelling van het object. Indien gewenst kan er ook gecombineerd gekozen worden voor een kleur Coating.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE  METSELWERK & BETON GEVELS STRALEN:
BDG zet reiniging stenen gevels in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Gevelreiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.


Reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch, stoomcleaning, vuilfreestechniek, stralen (meerdere technieken) Tevens kunnen we na de gevelreiniging de gevel voorzien van een Gevelcoating

Wij reinigen gevels van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, kantoren en overige Magazijnen en kantoorgebouwen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.

Zandstralen werd gritstralen
Voorheen werd bij zandstralen zand als straalmiddel gebruikt, waarbij gevaarlijk kwartsstof vrij kwam, hetgeen zeer schadelijk voor de gezondheid van de gebruikers was. Het Ministerie van Volksgezondheid heeft in 1957 in Nederland het Zandstraalbesluit afgekondigd, waarmee een verbod kwam op het gebruik van straalmiddelen waarbij silicosegevaar kan ontstaan (stoflongen).


Straalgrit als veilig alternatief

Het officieel toegestaan straalgrit dat wij gebruiken voldoet zowel in binnen- als buitenland aan de gestelde arbeids- en milieueisen.

Ons straalgrit bevat geen losse metaaldelen, zuren, zouten, bijtende stoffen of wateroplosbare bestandsdelen. Ons straalmiddel is chemisch inert (achterblijvende straalmiddelresten gaan geen chemische verbinding aan met het gestraalde oppervlak), silicose-ongevaarlijk en voldoet aan de normen van DIN 8201. Het straalgrit is niet magnetisch, elektrisch geleidend, hygroscopisch of brandbaar.

Alle voorkomende objecten en projecten zoals coating / verf verwijderen van balkons, gevels en galerijen, viaducten, parkeergarages, utiliteitsbouw, staalconstructies en zwembaden kunnen wij behandelen. Wij verzorgen bovendien voorbehandelingen voor schildersbedrijven, betonreparateurs, stukadoors, e.d.