UW STENEN GEVEL SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD

REINIGING VAN STENEN GEVELS:
Stenen gevels zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stenen gevels wordt toegepast op kantoren en borstwering van bedrijfshallen. De stenen gevels worden vaak omschreven als "metselwerk" & "borstwering". Stenen gevels van bedrijfsvastgoed bestaan veelal uit de volgende soorten: Handvorm of MBI

STAPPEN REINIGING STENEN GEVELS:
BDG bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van het metselwerk. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen gevelreiniging voldoende is.
De gevel reiniging is mogelijk met 3 technieken: Warm water reiniging, chemisch reinigen of stralen van de stenen gevel afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen gevelreiniging. Gevel reiniging wordt veelvuldig toegepast in combinatie met aanrijdschade herstel, voegen en impregneren / hydrofoberen, afhankelijk van de doelstelling van het object. Indien gewenst kan er ook gecombineerd gekozen worden voor een kleur Metselwerk kleur coating.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE STENEN GEVELS REINIGEN:
BDG zet reiniging stenen gevels in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Gevelreiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.


Reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Reiniging vindt plaats middels: Hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch, stoomcleaning, vuilfreestechniek, stralen (meerdere technieken) Tevens kunnen we na de gevelreiniging de gevel voorzien van een Gevelcoating

Wij reinigen gevels van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, kantoren en overige Magazijnen en kantoorgebouwen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.