ONZE OPDRACHTGEVERS

Bogers Diensten Groep is actief in uiteenlopende branches, bedrijfsmatig vastgoed komt voor in iedere branche.
De opdrachtgevers van Bogers Diensten Groep zijn hoofdzakelijk beheerders & beleggers, investeringsmaatschappijen en de daaraan gerelateerde onderhoudsbedrijven die het bedrijfsmatig vastgoed / bedrijfspanden in beheer en onderhoud hebben. De bezetting van leegstaande panden wordt steeds kleiner en de wensen van de opdrachtgever steeds groter, Bogers Diensten Groep speelt in op deze ontwikkeling en profileert zich als totaal-oplosser voor Restylen & Upgraden van bedrijfsmatig vastgoed. Zo ontstaat een unieke formule die ervoor zorgt dat onze opdrachtgever niet afhankelijk is van een bepaald deel van de markt.

Momenteel bestaat het klantenbestand uit circa 200 opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers bestaan uit klanten met enkel 1 object maar ook beheerders en beleggers met landelijk meerdere objecten.


WELKE OBJECT SOORTEN RESTYLEN & UPGRADEN WIJ


Bedrijfshallen / Kantoor Gebouwen / Bedrijfsverzamelgebouwen / Industrieel Vastgoed / Distributie Centra / Winkelcentra / Wasstraten / Grote zwembaden & Grote sportcomplexen
De omvang van de objectsoorten varieert, enkel onze specialisatie is met name de XXXL panden veelal gecombineerd met werken op grote hoogtes. Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van de omvang van de projecten die wij zo al hebben aangepakt. Staat uw object soort bedrijfspand er niet bij, neemt u dan gerust contact op of wij een oplossing hebben voor uw oppervlakte probleem.