Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Stralen/ sandwashen
  •   Uithakken
  •   Slijpen
  •   Spot herstel
  •   Schuren
Omschrijving

HERSTEL & RENOVATIE VAN BETON VLOEREN:

Beton vloeren zijn onder te verdelen in simpelweg twee types "glad & ruw", de beton vloeren worden toegepast bij bedrijfspanden en parkeergarages. Helaas hebben de beton vloeren altijd een "open structuur", dit wil zeggen zonder afwerklaag veelal onderhevig aan het indringen van diversen invloeden. Denk hierbij aan: stof, vetten en oliën en afhankelijk van de functie van de vloer kunnen dit ook andere vervuilers zijn. Niet alleen zijn de beton vloeren vaak vervuild, vaak zijn deze ook beschadigd, dof of versleten of zitten er oude coatlagen of lijmresten op de betonvloer de verwijderd dienen te worden. Veelal zijn onze herstel & renovatie werkzaamheden ter voorbereiding van het aanbrengen van een gietvloer of coatingvloer.

Voor deze beton vloeren met oppervlaktes van 100 tot 100.000 vierkante meter beschikken wij over de juiste machines. Vaak komen wij bij onze opdrachtgevers als een betonvloer achterstallig onderhoud heeft of als deze voorzien dient te worden van een coating of gietvloer. Na onze werkzaamheden worden wij veelal ingeschakeld voor het Meerjaren-onderhoud om de vloer blijvend in topconditie te houd.

STAPPEN HERSTEL & RENOVATIE BETON VLOEREN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst het probleem voordat er begonnen wordt met renovatie van de betonvloer. Door eerst het probleem vast te stellen en de doelstelling van de opdrachtgever kan worden bekeken welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Het herstel van de betonvloer is mogelijk met verschillende technieken afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON VLOEREN HERSTELLEN OF RENOVEREN :

Bogers Diensten Groep zet herstel & renovatie van uw betonvloer in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Herstel & renovatie van betonvloeren blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.