Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Schade herstel
  •   Slijtage herstel
  •   Schilderen
  •   Spuiten
  •   Spot herstel
Omschrijving

HERSTEL & RENOVATIE VAN SIERPLEISTER GEVELS:

Sierpleister gevels zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende sierpleister gevels wordt toegepast op vrijstaande kantoren of kantoren die een verlenging zijn bij een bedrijfshal.
De sierpleister gevels worden vaak omschreven als stucwerk wat weer onder te verdelen is in "glad" & "structuur". Deze pleisterlagen kunnen uitgevoerd zijn op basis van mineralen en siliconenbasis.

LET OP:
ONPROFESSIONEEL HERSTELLEN VAN SCHADE AAN DE SIERPLEISTER KAN GROTE GEVOLG SCHADE'S MET ZICH MEE BRENGEN!

Sierpleister is in de regel aangebracht op isolatie lagen waardoor de ondergrond van het sierpleister een zachte basis vormt, indien men zonder kennis deze sierpleister gaat herstellen kunnen complete vlakken los komen waardoor vocht door inslag van regen achter het sierpleister komt met alle gevolgen van dien. Breng de schade herstel werkzaamheden van uw sierpleister onder bij de specialist die weet per sierpleister soort wat de juiste herstelmethode is.

STAPPEN HERSTEL & RENOVATIE SIERPLEISTER GEVELS:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de schade is voordat er begonnen wordt met het herstel. Door eerst de oorzaak te achterhalen kan worden bekeken of alleen herstel voldoende is, in sommige gevallen is er sprake van een onderliggend probleem waardoor de sierpleister loskomt. Tevens kan het probleem van grotere omvang zijn waardoor spot herstel noodzakelijk is en het betreffende geveldeel opnieuw voorzien dient te worden van een duurzame coatlaag.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE SIERPLEISTER GEVELS HERSTELLEN OF RENOVEREN:

Bogers Diensten Groep zet herstel & renovatie sierpleister in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Herstel & renovatie blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.