Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Vervangen
  •   Restylen
  •   Spuiten
  •   Demonteren
  •   Monteren
Omschrijving

DEMONTAGE OF RENOVATIE VAN RECLAME UITINGEN:

Reclame uitingen hangen vaak aan de gevel of staan op het dak van industrieel vastgoed. Met industrieel vastgoed wordt bedoeld: Bedrijfshallen, logistieke centra, distributie centra en werkplaatsen. Demontage of Renovatie reclame uitingen worden vaak in combinatie met gevel of dak werkzaamheden uitgevoerd. Met name op de XL / XXL & XXXL panden betreft het gevelreclame van groot formaat, Werken op hoogte met name met hoogwerkers, verreikers, telescoop kranen en mobiele torenkranen is dagelijks kost voor de specialisten van Bogers Diensten Groep. Aangezien bovenstaande hulpmiddelen al ingezet worden voor onze werkzaamheden bij u op locatie kunnen wij de demontage of renovatie tegen een concurrerende prijs aanbieden.

STAPPEN DEMONTAGE OF RENOVATIE VAN RECLAME UITINGEN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst waar de reclame zich bevindt en om wat voor type reclame het gaat, vaak worden de werkzaamheden aan de reclame uitingen in combinatie met onze overige werkzaamheden uitgevoerd wat om een goede logistieke aanpak vraagt. In sommige gevallen staan er op het dak of hangen er aan de gevel nog meer elementen die middels verticaal transport verwijderd dienen te worden, wij helpen u verder!

UW VOORDEEL ALS WIJ DE RECLAME UITINGEN DEMONTEREN OF RENOVEREN:

Bogers Diensten Groep zet demontage & renovatie reclame uitingen in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Herstel & renovatie blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.