Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Polijst techniek
  •   Schade herstel
  •   Slijtage herstel
  •   Vervangen
  •   Op kleur spuiten
  •   Restylen/ overplaten
  •   Renoveren binnenzijde
  •   Renoveren buitenzijde
Omschrijving

HERSTEL OF RENOVATIE VAN STALEN GEVELBEPLATING:

Stalen gevelbeplating is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stalen gevelbeplating wordt toegepast op industrieel vastgoed.
Met industrieel vastgoed wordt bedoeld: Bedrijfshallen, logistieke centra, distributie centra en werkplaatsen.
De stalen gevelbeplating wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 3 verschillende type beplating:
- Sandwichpanelen, damwand (vlak en geprofileerd) en golfbeplating.

Herstel & renovatie van stalen gevelbeplating wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfspanden. Damwanden kunnen verschillende top coatings hebben zoals PVDF en plastisol. Bogers Diensten Groep is gespecialiseerd in het op de juiste manier herstellen & renoveren van deze verschillende type damwanden. Omdat wij niet "alleen" herstellen & renoveren maar ook reinigen en coaten van de stalen gevelbeplating hebben wij alle kennis die noodzakelijk is om op een correcte manier het probleem aan te pakken.

STAPPEN HERSTEL OF RENOVATIE STALEN GEVELBEPLATING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak waarvoor het herstel noodzakelijk is, wellicht is het in uw geval kostentechnisch voordeliger om spot herstel uit te voeren in combinatie met een duurzame gevel coating. In geval van een metallic kleur op de bestaande gevelbeplating of een sandwich paneel wordt de oplossingsvraag weer wat gecompliceerder. Indien herstellen niet meer mogelijk is kunnen we de gevelbeplating en/of zetwerk altijd nog vervangen. Zo zijn damwanden en gevelplaten onderhevig aan verwering en kunnen er roestplekken en/of beschadigingen op zitten. Door onze expertise van de verschillende divisies kunnen wij altijd een maatwerk oplossing bieden.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE STALEN GEVELBEPLATING HERSTELLEN OF RENOVEREN:

Bogers Diensten Groep zet herstel & renovatie van damwandplaten, golfbeplating, sandwich panelen en overige gevelbeplating in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Herstel & renovatie blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.