Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Schade herstel
  •   Slijtage herstel
  •   Uithakken
  •   Slijpen
  •   Kitwerkzaamheden
  •   Vervangen
Omschrijving

KITTEN VAN BETON DILATATIES IN DE GEVELS:

Beton gevels zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende beton gevels wordt toegepast op kantoren en bedrijfshallen. De betonnen gevels worden vaak omschreven als "uitgewassen grindbeton" & "glad beton". Het gladde beton is weer onderverdeeld in "gepolijst beton" en "geëtst beton" die beiden een strakke uitstraling geven.

Beton dilatatie kitten wordt veelvuldig toegepast in combinatie met een passende oplossing om tocht in het gebouw tegen te gaan, vaak door middel van Brugvoeg Techniek veelal zijn gevels van beton van toepassing op oudere gebouwen, met name de uitgewassen grindbeton. Deze panden zijn vaak onderhevig aan invloeden van tocht en vochtigheid van regenslag dat door de elementen en dilataties slaat wat een ongunstig klimaat geeft binnen in het gebouw. Deze brugvoeg wordt veelal ingezet als afdichting als het gebouw een woonfunctie of kantoor functie krijgt om aan de normering te voldoen.

STAPPEN KITTEN BETON DILATATIES GEVELS:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst het doel van het kitten van de beton dilataties om de juiste afdichting te adviseren. Door eerst de doelstelling te achterhalen kan worden bekeken of alleen het kit werk voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen het koud afdichten van de dilatatie, zoals hierboven al omschreven kan het noodzakelijk zijn om dilatatie voegen te herstellen of zelf volledig te vervangen afhankelijk van de doelstelling van het object. In sommige gevallen kunnen we over het bestaande kitwerk, soms om kosten te besparen "moeten" we over het bestaande kitwerk in geval van oude asbesthoudende kit voegen. Indien gewenst kan er ook gecombineerd gekozen worden voor een kleur Coating of het impregneren van de elementen na het kitten van de beton dilataties.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON GEVELS REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet beton afdichting in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Beton dilataties kitten blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.