Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Schade herstel
  •   Slijtage herstel
  •   Vervangen
  •   Spot herstel
  •   Demonteren
  •   Monteren
  •   Renoveren binnenzijde
  •   Renoveren buitenzijde
Omschrijving

HERSTEL OF RENOVATIE VAN STALEN DAKBEPLATING:

Stalen dakbeplating is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stalen dakbeplating wordt toegepast op industrieel vastgoed.
Met industrieel vastgoed wordt bedoeld: Bedrijfshallen, logistieke centra, distributie centra en werkplaatsen.
De stalen gevelbeplating wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 2 verschillende type beplating:
- "Koud stalen dak platen" & "Warm stalen dak platen"
- Ook in combinatie met PVC, EPDM of bitum afwerking.

Herstel & renovatie van stalen dakbeplating wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfspanden. Dakplaten kunnen verschillende top coatings hebben zoals PVDF en plastisol of afgewerkt zijn met isolatie en bitum, epdm of pvc. Bogers Diensten Groep is gespecialiseerd in het op de juiste manier herstellen & renoveren van deze verschillende type dakbeplating. Omdat wij niet "alleen" herstellen & renoveren maar ook reinigen en coaten van de stalen dakbeplating hebben wij alle kennis die noodzakelijk is om op een correcte manier het probleem aan te pakken.

STAPPEN HERSTEL OF RENOVATIE STALEN DAKBEPLATING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak waarvoor het herstel noodzakelijk is, wellicht is het in uw geval kostentechnisch voordeliger om spotherstel uit te voeren in combinatie met een duurzame dak coating. Als dit niet mogelijk is kunnen we altijd nog de dakbeplating vervangen. Indien het een lekkage probleem betreft kunnen we het dak ook afwerken met een waterdichte coating en bij opwarming van het gebouw een reflex coating. Zo zijn dakplaten onderhevig aan verwering en kunnen er roestplekken en/of beschadiging aanwezig zijn. Wellicht is er de wens voor meer daglicht en dienen er lichtstraten geplaatst te worden. Met onze expertise van alle divisies hebben wij altijd een op maat gestelde oplossing.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE STALEN DAKBEPLATING HERSTELLEN OF RENOVEREN:

Bogers Diensten Groep zet herstel & renovatie van dakplaten in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Herstel & renovatie blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.