Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Schade herstel
  •   Slijtage herstel
  •   Vervangen
  •   Dak coating
  •   Spot herstel
Omschrijving

HERSTEL OF RENOVATIE VAN BITUMEN, PVC & EPDM DAKBEDEKKING:

Dakbedekking is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", onderstaande typen dakbedekking wordt toegepast op industrieel vastgoed.
Met industrieel vastgoed wordt bedoeld: Bedrijfshallen, logistieke centra, distributie centra en werkplaatsen.
De dakbedekking wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 3 verschillende typen:
- BITUMEN / PVC / EPDM

Herstel & renovatie van dakbedekking wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfspanden. Bogers Diensten Groep is gespecialiseerd in het op de juiste manier herstellen & renoveren van deze verschillende type dakbedekking. Vaak worden deze werkzaamheden bij ons ondergebracht indien er lekkage problemen zijn of enkel plaatselijk herstel noodzakelijk is. In sommige gevallen is de dakbedekking in "te" slechte staat dat het te kostbaar is om alle punten te repareren dat wij een dak coating adviseren. Omdat wij niet "alleen" herstellen & renoveren maar ook reinigen en coaten van de verschillende soorten dakbedekking hebben wij alle kennis die noodzakelijk is om op een correcte manier het probleem aan te pakken.

STAPPEN HERSTEL OF RENOVATIE BITUMEN, PVC & EPDM DAKBEDEKKING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak waarvoor het herstel noodzakelijk is, wellicht is het in uw geval kostentechnisch voordeliger om spotherstel uit te voeren in combinatie met een duurzame dak coating. Als dit niet mogelijk is kunnen we altijd nog de dakbedekking vervangen. Indien het een lekkage probleem betreft kunnen we het dak ook afwerken met een waterdichte coating. Zo is dakbedekking onderhevig aan verwering en kunnen er beschadiging aanwezig zijn. Met onze expertise van alle divisies hebben wij altijd een op maat gestelde oplossing.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BITUMEN, PVC & EPDM DAKBEDEKKING HERSTELLEN OF RENOVEREN:

Bogers Diensten Groep zet herstel & renovatie van dakbedekking in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Herstel & renovatie blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.