Vraag voor deze dienst een offerte aan!

  • Gerelateerde technieken

    •   Chemisch reinigen
    •   Machinaal schrobben
    •   Machinaal vegen
    •   Vloeronderhoud
Omschrijving

REINIGING VAN COATING VLOEREN:

Kunststof vloeren zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende kunststof vloeren wordt toegepast op bedrijfsvloeren en parkeergarages. De kunststof vloeren worden vaak omschreven als "EP = Epoxy" & "PU = Polyurethaan". Voor deze kunststof vloeren met oppervlaktes van 100 tot 100.000 vierkante meter beschikken wij over de juiste industriële opzit schrobmachines. Vaak komen wij bij onze opdrachtgevers voor een reiniging van een nieuw aangebrachte vloer of een kunststof vloer die achterstallig onderhoud heeft. Na onze werkzaamheden en de de reactie van de uiterst tevreden klant wordt er vaak een Meerjaren-onderhoudsovereenkomst met ons afgesloten om de vloer blijvend in topconditie te houden.

STAPPEN REINIGING COATING VLOEREN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van de kunststof vloer. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen machinale reiniging voldoende is. De vloer reiniging is mogelijk met verschillende technieken: Warm water reiniging of chemisch reinigen afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. De medewerkers van Bogers Diensten Groep kunnen de vloer op moment van de reiniging inspecteren op gebreken wat vervolgens direct opgepakt kan worden door een van onze andere divisies.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE COATING VLOEREN REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet de reiniging van uw kunststof vloer in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van kunststof vloeren blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.