Vraag voor deze dienst een offerte aan!

  • Gerelateerde technieken

    •   Chemisch reinigen
    •   Machinaal schrobben
    •   Machinaal vegen
    •   Vloeronderhoud
Omschrijving

REINIGING VAN BETON VLOEREN:

Beton vloeren zijn onder te verdelen in simpelweg twee types "glad & ruw", de meest beton vloeren worden toegepast op bedrijfsvloeren en parkeergarages. Helaas zijn de beton vloeren een "open structuur", dit wil zeggen zonder afwerklaag veelal onderhevig aan het indringen van diversen invloeden. Denk hierbij aan: stof, vetten en oliën en afhankelijk van de functie van de vloer kunnen dit ook andere vervuilers zijn. Normaliter krijgen we bijna alles schoon met de opzit schrobmachine door middel van toepassing van het juiste reinigingsproduct bestemd voor de betreffende vervuiling van uw vloer. Indien dit niet het geval is kunnen we middels onze professionele warm water hogedruk units de vloer toch schoon krijgen. Tevens worden onze bemande schrobmachines veelvuldig ingezet bij bouwbedrijven voor schoonmaakoplevering van beton vloeren bij nieuwbouwprojecten.

Voor deze beton vloeren met oppervlaktes van 100 tot 100.000 vierkante meter beschikken wij over de juiste industriële opzit schrobmachines. Vaak komen wij bij onze opdrachtgevers voor een ES (eerste schoonmaak) of een betonvloer die achterstallig onderhoud heeft. Na onze werkzaamheden worden wij veelal ingeschakeld voor het Meerjaren-onderhoud om de vloer blijvend in topconditie te houd.

STAPPEN REINIGING BETON VLOEREN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van de betonvloer. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen machinale reiniging voldoende is. De vloer reiniging is mogelijk met verschillende technieken: Warm water reiniging of chemisch reinigen afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. De medewerkers van Bogers Diensten Groep kunnen de vloer op moment van de reiniging inspecteren op gebreken wat vervolgens direct opgepakt kan worden door een van onze andere divisies.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON VLOEREN REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet de reiniging van uw betonvloer in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van betonvloeren blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.