Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Hogedruk reinigen
  •   Stoom cleanen
  •   Chemisch reinigen
  •   Machinaal schrobben
  •   Vervangen
  •   Schoonmaak oplevering
Omschrijving

INDUSTRIËLE REINIGING :

Industriële reiniging door Bogers Diensten Groep heeft betrekking op reiniging van alle gebouw elementen van industriële omgevingen. Stalenconstructies, onderzijde dak beplating, armaturen, lichtlijnen, installaties, technische ruimtes en overige moeilijk bereikbare elementen.
Of de reiniging nu noodzakelijk is voor een certificering of keuringen, wij helpen u verder met de juiste technieken. Onze specialisatie ligt met name bij werken op hoogte. Met werken op hoogte bijvoorbeeld armaturen reinigen kunnen we ook tevens de lichtlijnen voorzien van nieuwe verlichting gecombineerd met de reinigingswerkzaamheden. We streven ernaar om tijdens onze werkzaamheden het productieproces of de activiteiten "in" de betreffende ruimte tot een minimum te beperken.

STAPPEN INDUSTRIËLE REINIGING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met het reinigen van de industriële omgeving. Door eerst de oorzaak te achterhalen kan worden bekeken of alleen reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen reiniging, samen met de opdrachtgever inventariseren we de werkzaamheden en zo nodig stellen we een plan van aanpak op.

UW VOORDEEL ALS WIJ UW INDUSTRIËLE OMGEVING REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zorgt door middel van het intensief reinigen dat de industriële omgeving weer topconditie is! Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies en indien gewenst het Meerjaren-Onderhoud van de betreffende ruimtes. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van industriële ruimten met alle obstakels is maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.