Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Hogedruk reinigen
  •   Chemisch reinigen
  •   Pro Washer
  •   Kalk verwijdering
  •   Reiniging binnenzijde
  •   Reiniging buitenzijde
Omschrijving

REINIGING VAN KOZIJNEN:

Bogers Diensten Groep is gespecialiseerd in het reinigen van kozijnen opgebouwd uit staal, aluminium en kunststof. Het reinigen van kozijnen is vaak een onderdeel van de totaal reiniging van een pand, overhead deuren, loopdeuren en gevelbeplating zijn vaak onderdeel van de reiniging. Kozijnen reinigen wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfsvastgoed, denk hierbij aan bedrijfshallen, kantoor gebouwen, distributie centra etc.


STAPPEN REINIGING VAN KOZIJNEN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met het reinigen van de kozijnen. Door eerst de oorzaak te achterhalen kan worden bekeken of alleen reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen reiniging. Indien reinigen niet meer mogelijk omdat de toplaag beschadigd is of de bestaande coating aan het verkrijten is kan gekozen worden voor op maat samengestelde Coating-Technieken voor de kozijnen van uw bedrijfsvastgoed, wellicht in combinatie met onze Herstel-Technieken kunnen de kozijnen er weer voor jaren tegenaan.


UW VOORDEEL ALS WIJ DE KOZIJNEN REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zorgt door middel van het intensief reinigen, herstellen of coaten van uw kozijnen dat deze weer in topconditie zijn.. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies en indien gewenst het Meerjaren-Onderhoud van het vlakglas en kozijnen. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van kozijnen blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.