Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Chemisch reinigen
  •   Polijst techniek
  •   Ramen wassen
  •   Reiniging binnenzijde
  •   Reiniging buitenzijde
Omschrijving

REINIGING VAN VLAKGLAS:

Vlakglas is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", vlakglas wordt toegepast op ieder soort gebouw. Het vlakglas wordt uitgevoerd in oneindig veel soorten, kennis van vlakglas is essentieel voor de reiniging om geen schade aan te brengen. Helaas worden er te vaak schades aan vlakglas toegebracht door het toepassen van de "verkeerde" reinigingstechniek. Vlakglas reiniging dient altijd afgestemd te zijn op het "soort" vlakglas. Het kan gaan om gewoon isolatieglas, zonwerend glas, brandwerend glas of glas voorzien van een functionele folie. Tevens verzorgen wij de reiniging van zwembad glas en glaswerk van wasstraten die structureel onderhevig zijn aan kalkvorming. Middels onze speciale technieken en kennis van hersteltechnieken indien het glas beschadigd is kunnen we altijd een passende oplossing bieden.

STAPPEN REINIGING VLAKGLAS:


Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van het glas. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen reiniging. Zo zijn de diversen soorten vlakglas vaak onderhevig aan kalkvorming, dit kan ontstaan door omliggende gevelmaterialen of andere negatieve factoren. Als dit het geval is, dan is een nabehandeling vaak noodzakelijk, denk hierbij aan een transparante Nano-coating.

UW VOORDEEL ALS WIJ HET VLAKGLAS REINIGEN:


Bogers Diensten Groep zet vlakglas reiniging in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Vlakglas reiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.