Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Hogedruk reinigen
  •   Stoom cleanen
  •   Chemisch reinigen
  •   Stralen/ sandwashen
  •   Reiniging binnenzijde
  •   Reiniging buitenzijde
Omschrijving

REINIGING VAN STENEN GEVELS:

Stenen gevels zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stenen gevels wordt toegepast op kantoren en borstwering van bedrijfshallen. De stenen gevels worden vaak omschreven als "metselwerk" & "borstwering". Stenen gevels van bedrijfsvastgoed bestaan veelal uit de volgende soorten: Handvorm of MBI

STAPPEN REINIGING STENEN GEVELS:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van het metselwerk. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen gevelreiniging voldoende is.

De gevel reiniging is mogelijk met 3 technieken: Warm water reiniging, chemisch reinigen of stralen van de stenen gevel afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen gevelreiniging.

Gevel reiniging wordt veelvuldig toegepast in combinatie met aanrijdschade herstel, voegen en impregneren / hydrofoberen, afhankelijk van de doelstelling van het object. Indien gewenst kan er ook gecombineerd gekozen worden voor een kleur Coating.


UW VOORDEEL ALS WIJ DE STENEN GEVELS REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet reiniging stenen gevels in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Gevelreiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.