Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Hogedruk reinigen
  •   Stoom cleanen
  •   Chemisch reinigen
  •   Pro Washer
  •   Reiniging binnenzijde
  •   Reiniging buitenzijde
Omschrijving

REINIGING VAN STALEN GEVELBEPLATING:

Stalen gevelbeplating is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stalen gevelbeplating wordt toegepast op industrieel vastgoed. Met industrieel vastgoed wordt bedoeld: Bedrijfshallen, logistieke centra, distributie centra en werkplaatsen.
De stalen gevelbeplating wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 3 verschillende type beplating:
- Sandwichpanelen, damwand (vlak en geprofileerd) en golfbeplating.

Damwandreiniging wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfspanden. Oppervlaktes tot 100.000 m2 worden door Bogers Diensten Groep gereinigd. Damwanden kunnen verschillende top coatings hebben zoals PVDF en plastisol. Bogers Diensten Groep is gespecialiseerd in het op de juiste manier reinigen en conserveren van deze verschillende type damwanden.


STAPPEN REINIGING STALEN GEVELBEPLATING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de damwandreiniging. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen gevelreiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen damwandreiniging. Zo zijn damwanden onderhevig aan verwering en kunnen er roestplekken op zitten. Als dit het geval is, dan is een nabehandeling vaak noodzakelijk. Indien reinigen niet meer mogelijk is kan gekozen worden voor op maat samengestelde Coating-Technieken voor uw stalen gevelbeplating.


UW VOORDEEL ALS WIJ DE STALEN GEVELBEPLATING REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet reiniging van damwandplaten, golfbeplating, sandwich panelen en overige gevelbeplating in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Gevelreiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.