Vraag voor deze dienst een offerte aan!

  • Gerelateerde technieken

    •   Hogedruk reinigen
    •   Stoom cleanen
    •   Chemisch reinigen
Omschrijving

REINIGING VAN LICHTSTRATEN:

Lichtstraten zijn er in meerdere "soorten & uitvoeringen", lichtstraten wordt veelal toegepast op bedrijfshallen. De lichtstraten worden uitgevoerd in diversen materialen en afmetingen, kennis van de materialen is essentieel voor de reiniging om geen schade aan te brengen. Helaas worden er te vaak schades aan lichtstraten toegebracht door het toepassen van de "verkeerde" reinigingstechniek. Lichtstraten reiniging dient altijd afgestemd te zijn op het "soort" lichtstraat. Het kan gaan om gewoon polycarbonaat, gelaagd glas of glas voorzien van een functionele folie.

STAPPEN REINIGING LICHTSTRATEN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van de lichtstraat. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen reiniging. Zo zijn de diversen soorten lichtstraten vaak onderhevig aan kalkvorming, dit kan ontstaan door omliggende gevelmaterialen of andere negatieve factoren. Als dit het geval is, dan is een nabehandeling vaak noodzakelijk, denk hierbij aan een transparante Nano-coating. Tevens kunnen de rubbers of kit naden poreus worden waardoor lekkage ontstaat.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE LICHTSTRATEN REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet lichtstraten reinigen in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Lichtstraten reiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.