Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Hogedruk reinigen
  •   Stoom cleanen
  •   Chemisch reinigen
  •   Koud ijs stralen
  •   Reiniging binnenzijde
  •   Reiniging buitenzijde
Omschrijving

REINIGING VAN STALEN DAK BEPLATING:

Stalen dak beplating is onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stalen dak beplating wordt toegepast op industrieel vastgoed.
Met industrieel vastgoed wordt bedoeld: Bedrijfshallen, logistieke centra, distributie centra en werkplaatsen.
De stalen dakbeplating wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 2 verschillende type beplating:
- Warmdakplaten & kouddakplaten.
- Evt in combinatie met lichtstralen en overige dak elementen.

Dak reiniging wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfspanden. Oppervlaktes tot 100.000 m2 worden door Bogers Diensten Groep gereinigd. Dakplaten kunnen verschillende topcoatings hebben zoals PVDF en plastisol. Bogers Diensten Groep is gespecialiseerd in het op de juiste manier reinigen en conserveren van deze verschillende type dakbeplating.

STAPPEN REINIGING STALEN DAKBEPLATING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de dak reiniging. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen dak reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen dak reiniging. Zo zijn dakplaten onderhevig aan verwering en kunnen er roestplekken op zitten. Als dit het geval is, dan is een nabehandeling vaak noodzakelijk. Indien reinigen niet meer mogelijk is kan gekozen worden voor op maat samengestelde Coating-Technieken voor uw stalen dak beplating.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE STALEN DAKBEPLATING REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet dak reiniging in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Dak reiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.