Vraag voor deze dienst een offerte aan!

  • Gerelateerde technieken

    •   Hogedruk reinigen
    •   Stoom cleanen
    •   Machinaal schrobben
    •   Machinaal vegen
Omschrijving

REINIGING VAN BUITEN TERREINEN:

Buitenterreinen reinigen gaat vaak gecombineerd met het reinigen van de gevels en/of laad en los kuilen. Het kan gaan om asfalt, betonvloeren of straat klinkers.
Vaak worden overige elementen op het buitenterrein mee gereinigd, denk hierbij aan bijvoorbeeld de omheining. Reiniging van buiten terreinen wordt voor 90% gerealiseerd met onze mobiele hogedrukunits, waar nodig worden reinigingsproducten toegepast. Sommige terreinen vragen om een andere aanpak, samen met u bekijken we wat de beste oplossing is.

STAPPEN REINIGING BUITEN TERREINEN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van de buiten terreinen. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen reiniging voldoende is. De buiten terreinen reiniging is mogelijk met verschillende technieken: Warm water reiniging of chemisch reinigen afhankelijk van vervuiling en het budget van de opdrachtgever.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BUITEN TERREINEN REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet de reiniging van uw buiten terrein in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van buiten terreinen blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.


Gerelateerde diensten