Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Hogedruk reinigen
  •   Stoom cleanen
  •   Chemisch reinigen
  •   Machinaal schrobben
  •   Machinaal vegen
Omschrijving

REINIGING VAN LAAD & LOS KUILEN:

Laad en los kuilen, in de volksmond "laad dok of los dok" zijn over het algemeen opgebouwd met een ruwe beton vloeren en de opstaande wanden van glad beton. Helaas zijn de beton elementen met "open structuur", dit wil zeggen zonder afwerklaag veelal onderhevig aan het indringen van diversen invloeden. Denk hierbij aan: stof, vetten en oliën door uitstoot of lekkages van de vrachtwagens. Deze reinigen wij met onze mobiele hogedrukunits, waar nodig worden reinigingsproducten toegepast.

STAPPEN REINIGING LAAD & LOS KUILEN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van de laad en los perrons. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen machinale reiniging voldoende is. De vloer reiniging is mogelijk met verschillende technieken: Warm water reiniging of chemisch reinigen afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. De medewerkers van Bogers Diensten Groep kunnen de vloer en wanden op moment van de reiniging inspecteren op gebreken wat vervolgens direct opgepakt kan worden door een van onze andere divisies.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE LAAD & LOS KUILEN REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet de reiniging van uw de laad & los kuilen in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van laad en los kuilen blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.


Gerelateerde diensten