Vraag voor deze dienst een offerte aan!

  • Gerelateerde technieken

    •   Hogedruk reinigen
    •   Koud ijs stralen
    •   Stralen/ sandwashen
Omschrijving

STRALEN VAN STAALCONSTRUCTIES, BETON & STENEN GEVELS:

Het straalwerk wat wij uitvoeren voor onze opdrachtgevers is vaak ter voorbereiding van het aanbrengen van een coat laag. Wij stralen staalconstructies, gevels van beton & metselwerk van kantoren en bedrijfshallen. Tevens worden de straal technieken ingezet om oude coatlagen te verwijderen op staal, beton "gevels & vloeren" en metselwerk gevels. Stralen wordt veelvuldig toegepast in combinatie met herstel & renovatie werkzaamheden. De panden die wij stralen zijn vaak onderhevig aan invloeden van veroudering, de straal technieken worden ingezet waar hogedrukreiniging geen uitkomst meer biedt.

STAPPEN STRALEN STAALCONSTRUCTIES, BETON & STENEN GEVELS:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst waarvoor het straal werk noodzakelijk is, gaat het om het verwijderen van invloeden door veroudering of ter voorbereiding van een coatlaag. Door eerst de oorzaak en doelstelling van het oppervlak te achterhalen kan worden bekeken of alleen stralen voldoende is. De oppervlakken stralen is mogelijk met 3 technieken: Nat, droog en vacu�m afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever.
Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen stralen!

UW VOORDEEL ALS WIJ DE STAALCONSTRUCTIES, BETON & STENEN GEVELS STRALEN:

Bogers Diensten Groep zet straalwerkzaamheden in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging & stralen blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.