Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Hogedruk reinigen
  •   Stoom cleanen
  •   Chemisch reinigen
  •   Vervangen
  •   Roestverwijdering
  •   Rope Access
Omschrijving

STAALCONSTRUCTIES REINIGING :

Staalconstructies reiniging door Bogers Diensten Groep heeft betrekking op reiniging van alle dakspanten, liggers, kolommen en alle overige stalen constructie elementen van uw bedrijfspand. Staalconstructies reinigen gaat veelal gecombineerd met reiniging onderzijde dak beplating, armaturen & lichtlijnen, dak installaties en overige moeilijk bereikbare elementen die aan of net onder het dak gestationeerd zijn. Of de reiniging nu noodzakelijk is voor een certificering of keuringen, wij helpen u verder met de juiste technieken. Onze specialisatie ligt met name bij werken op hoogte. Met werken op hoogte om de staalconstructies te reinigen kunnen we ook de lichtlijnen voorzien van nieuwe verlichting gecombineerd met de reinigingswerkzaamheden. We streven ernaar om tijdens onze werkzaamheden het productieproces of de activiteiten "in" de betreffende ruimte tot een minimum te beperken.

STAPPEN STAALCONSTRUCTIES REINIGING:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met het reinigen van de staalconstructies en overige installaties. Door eerst de oorzaak te achterhalen kan worden bekeken of alleen reiniging voldoende is. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen reiniging, samen met de opdrachtgever inventariseren we de werkzaamheden en zo nodig stellen we een plan van aanpak op. Indien gewenst kunnen we de staalconstructies en dakplaten opnieuw op kleur spuiten of voorzien van een brandvertragende coating.

UW VOORDEEL ALS WIJ UW STAALCONSTRUCTIES REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zorgt door middel van het intensief reinigen van de staalconstructie dat deze weer in topconditie is! Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies en indien gewenst het Meerjaren-Onderhoud van de gehele binnenzijde van de bedrijfshal. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Reiniging van staalconstructies en alle overige elementen met alle obstakels en doorgang van productie processen is maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.