Vraag voor deze dienst een offerte aan!

  • Gerelateerde technieken

    •   Hogedruk reinigen
    •   Stoom cleanen
    •   Chemisch reinigen
Omschrijving

REINIGING VAN SIERPLEISTER GEVELS:

Sierpleister gevels zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende sierpleister gevels wordt toegepast op vrijstaande kantoren of kantoren die een verlenging zijn bij een bedrijfshal.
De sierpleister gevels worden vaak omschreven als stucwerk wat weer onder te verdelen is in "glad" & "structuur". Deze pleisterlagen kunnen uitgevoerd zijn op basis van mineralen en siliconenbasis.

LET OP:
ONPROFESSIONEEL SIERPLEISTER REINIGEN/ BEHANDELEN KAN GROTE SCHADE POSTEN MET ZICH MEE BRENGEN!

Sierpleister is in de regel aangebracht op isolatie lagen waardoor de ondergrond van het sierpleister een zachte basis vormt, indien men zonder kennis deze sierpleister gaat reinigen kunnen complete vlakken los komen waardoor vocht achter het sierpleister komt met alle gevolgen van dien. Breng de reiniging van uw sierpleister onder bij de specialist die weet per sierpleister soort wat de juiste reinigingsmethode is.

STAPPEN REINIGING SIERPLEISTER GEVELS:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen gevelreiniging voldoende is. De gevel reiniging is mogelijk met 3 technieken: Warm water reiniging, chemisch reinigen of reinigen in combinatie met een voorbehandeling afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren dat alleen gevelreiniging, zoals hierboven al omschreven kan het noodzakelijk zijn om kleine reparaties uit te voeren of ander herstelwerk.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE SIERPLEISTER GEVELS REINIGEN:

Bogers Diensten Groep zet reiniging sierpleister in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Gevelreiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.