Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Pu/ Ep coating
  •   Gietvloer
  •   Coatingvloer
  •   Polyurethaan coating
  •   Epoxy coating
Omschrijving

COATING TECHNIEKEN VOOR BETON VLOEREN:

Beton vloeren worden toegepast bij bedrijfspanden en parkeergarages. Helaas hebben de beton vloeren altijd een "open structuur", dit wil zeggen zonder afwerklaag veelal onderhevig aan het indringen van diversen invloeden. Denk hierbij aan: stof, vetten en oliën en afhankelijk van de functie van de vloer kunnen dit ook andere vervuilers zijn. Niet alleen zijn de beton vloeren vaak vervuild, vaak zijn deze ook beschadigd, dof of versleten of zitten er oude coatlagen of lijmresten op de betonvloer. Een verouderde of vervuilde vloer is een goede reden om over te gaan op een duurzame coatinglaag zodat de vloer weer jaren mee kan!

DE GIETVLOER:
VOOR ZWARE INDUSTRIE EN ZWARE MECHANISCHE BELASTING


Gietvloer: Deze worden hoofdzakelijk aangebracht op beton en cement ondervloeren, afhankelijk van de functie en de wens van de opdrachtgever in een 2 componenten polyurethaan of epoxy. De gietvloer heeft een laagdikte circa 3 tot 5 mm, een epoxy gietvloer heeft een extreem hardere eigenschap en een polyurethaan gietvloer is een taai elastische vloer. Afhankelijk van de functie van de ruimte bekijken we samen met u welk systeem de beste oplossing is voor uw ruimte. Zoals het woord al zegt wordt de vloer handmatig gegoten.
Eigenschappen:
* Epoxy - Extreem hard voor zware industrie, hogere glansgraad als polyurethaan, naadloos en vloeistofdicht, lange levensduur, onderhoudsvriendelijk.
* Polyurethaan - Taai elastisch, geschikt voor lichte industrie ruimtes, naadloos en vloeistofdicht, lange levensduur, onderhoudsvriendelijk.
Indien gewenst kan de Coatingvloer voorzien worden van een antislip laag als de betreffende ruimte onderhevig is aan vocht. Tevens kan de gietvloer worden voorzien van een top coating afhankelijk van de wens van de opdrachtgever.
Garantie: 10 jaar duurzaam bij gedegen onderhoud.
Een gietvloer blijft in goede conditie door middel van gedegen onderhoud, middels onze divisie Meerjaren onderhoud kunnen we voor u het onderhoud verzorgen.

STAPPEN COATING TECHNIEKEN VOOR BETON VLOEREN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de huidige staat en bespreekt met u de wensen voordat er begonnen wordt met het aanbrengen van een gietvloer. Door eerst het probleem vast te stellen en de doelstelling van de opdrachtgever kan worden bekeken welke werkzaamheden noodzakelijk zijn en welk systeem voor de vloer de beste toepassing is.
Eerst dient de vloer voorbehandeld te worden voor een duurzame gietvloer kan worden aangebracht, denk hierbij aan reinigen, strippen, stralen en herstel werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk ter voorbereiding van het aanbrengen van de definitie gietvloer.
Bogers Diensten Groep bekijkt eerst hoe de vloer het beste gereinigd en gerenoveerd kan worden voordat deze voorzien kan worden van een duurzame gietvloer.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON VLOEREN COATEN :

Bogers Diensten Groep zet Coating Technieken van uw industrievloer in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Coating Technieken van betonvloeren blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.