Vraag voor deze dienst een offerte aan!

 • Gerelateerde technieken

  •   Pu/ Ep coating
  •   Epoxy coating
  •   Polyurethaan coating
  •   Coatingvloer
  •   Stralen
Omschrijving

COATING TECHNIEKEN VOOR BETON VLOEREN:

Beton vloeren worden toegepast bij bedrijfspanden en parkeergarages. Helaas hebben de beton vloeren altijd een "open structuur", dit wil zeggen zonder afwerklaag veelal onderhevig aan het indringen van diversen invloeden. Denk hierbij aan: stof, vetten en oliën en afhankelijk van de functie van de vloer kunnen dit ook andere vervuilers zijn. Niet alleen zijn de beton vloeren vaak vervuild, vaak zijn deze ook beschadigd, dof of versleten of zitten er oude coatlagen of lijmresten op de betonvloer. Een verouderde of vervuilde vloer is een goede reden om over te gaan op een duurzame coatinglaag zodat de vloer weer jaren mee kan!

DE COATINGVLOER:
VOOR LICHTE EN BEPERKTE MECHANISCHE BELASTING

Coatingvloer: Deze worden hoofdzakelijk aangebracht op beton en cement ondervloeren, afhankelijk van de functie en de wens van de opdrachtgever in 1 of 2 componenten polyurethaan, epoxy of acrylaat. De coatingvloer is vergelijkbaar met een gietvloer enkel spreken we over minder laagdikte circa 1 mm, doordat de laagdikte beduidend minder is als een Gietvloer dient de voorbewerking van de ondergrond nauwkeurig uitgevoerd te worden. Deze voorbewerking wordt gerealiseerd middels schuren, slijpen of stralen. Hoe egaler de ondergrond des te mooier is het uiteindelijke resultaat. De coatingvloer wordt met een roller in 2 lagen aangebracht.
Eigenschappen: Naadloos en vloeistofdicht, middelmatige levensduur, onderhoudsvriendelijk, middelmatige chemische en mechanische resistentie, vrijwel alle RAL kleuren, aan te brengen over bestaande coatlagen.
Indien gewenst kan de Coatingvloer voorzien worden van een antislip laag als de betreffende ruimte onderhevig is aan vocht.
Garantie: 5 jaar duurzaam bij gedegen onderhoud.
Een coatingvloer blijft in goede conditie door middel van gedegen onderhoud, middels onze divisie Meerjaren onderhoud kunnen we voor u het onderhoud verzorgen.

STAPPEN COATING TECHNIEKEN VOOR BETON VLOEREN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de huidige staat en bespreekt met u de wensen voordat er begonnen wordt met het aanbrengen van een coating. Door eerst het probleem vast te stellen en de doelstelling van de opdrachtgever kan worden bekeken welke werkzaamheden noodzakelijk zijn en welk systeem voor de vloer de beste toepassing is.
Eerst dient de vloer voorbehandeld te worden voor een duurzame coatingvloer kan worden aangebracht, denk hierbij aan reinigen, strippen, stralen en herstel werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk ter voorbereiding van het aanbrengen van de definitie coatingvloer.
Bogers Diensten Groep bekijkt eerst hoe de vloer het beste gereinigd en gerenoveerd kan worden voordat deze voorzien kan worden van een duurzame coatingvloer.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON VLOEREN COATEN :

Bogers Diensten Groep zet Coating Technieken van uw industrievloer in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Coating Technieken van betonvloeren blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.