Vraag voor deze dienst een offerte aan!

  • Gerelateerde technieken

    •   Stralen
    •   Epoxy coating
Omschrijving

COATING TECHNIEKEN VOOR BETON VLOEREN:

Beton vloeren worden toegepast bij bedrijfspanden en parkeergarages. Helaas hebben de beton vloeren altijd een "open structuur", dit wil zeggen zonder afwerklaag veelal onderhevig aan het indringen van diversen invloeden. Denk hierbij aan: stof, vetten en oliën en afhankelijk van de functie van de vloer kunnen dit ook andere vervuilers zijn. Niet alleen zijn de beton vloeren vaak vervuild, vaak zijn deze ook beschadigd, dof of versleten of zitten er oude coatlagen of lijmresten op de betonvloer. Een verouderde of vervuilde vloer is een goede reden om over te gaan op een duurzame MMA vloer zodat de vloer weer jaren mee kan!

DE ESD OF GELEIDENDE VLOER:
WAAR GEEN STATISCHE ONTLADING OP PERSONEN OF APPARATEN MAG PLAATSVINDEN

Antistatische bedrijfsvloer: Deze worden hoofdzakelijk aangebracht op beton ondervloeren. De antistatische vloer is uitermate geschikt voor industriële ruimten waar waar gevoelige elektronische apparatuur aanwezig is of wordt geproduceerd. Ontlading dient ten alle tijden voorkomen te worden. Er wordt ook vaak gesproken over een ESD vloer dat staat voor Electro Static Discharge, in de volksmond een "antistatische bedrijfsvloer".
Eigenschappen: Antistatisch, naadloos en vloeistofdicht, slijtvast, onderhoudsvriendelijk, vrijwel alle RAL kleuren.
Garantie: 10 jaar duurzaam bij gedegen onderhoud.
Een ESD vloer blijft in goede conditie door middel van gedegen onderhoud, middels onze divisie Meerjaren onderhoud kunnen we voor u het onderhoud verzorgen.

STAPPEN COATING TECHNIEKEN VOOR BETON VLOEREN:

Bogers Diensten Groep bekijkt eerst de huidige staat en bespreekt met u de wensen voordat er begonnen wordt met het aanbrengen van een ESD vloer. Door eerst het probleem vast te stellen en de doelstelling van de opdrachtgever kan worden bekeken welke werkzaamheden noodzakelijk zijn en welk systeem voor de vloer de beste toepassing is.
Eerst dient de vloer voorbehandeld te worden voor een duurzame ESD kan worden aangebracht, denk hierbij aan reinigen, strippen, stralen en herstel werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk ter voorbereiding van het aanbrengen van de definitie ESD vloer.
Bogers Diensten Groep bekijkt eerst hoe de vloer het beste gereinigd en gerenoveerd kan worden voordat deze voorzien kan worden van een duurzame ESD vloer.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON VLOEREN COATEN :

Bogers Diensten Groep zet Coating Technieken van uw industrievloer in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Coating Technieken van betonvloeren blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.