UW COATING VLOER SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD


WELKE COATING VLOEREN REINIGEN WIJ:

Kunststof vloeren zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende kunststof vloeren wordt toegepast op bedrijfsvloeren en parkeergarages. De kunststof vloeren worden vaak omschreven als "EP = Epoxy" & "PU = Polyurethaan". Voor deze kunststof vloeren met oppervlaktes van 100 tot 100.000 vierkante meter beschikken wij over de juiste industriële opzit schrobmachines. Vaak komen wij bij onze opdrachtgevers voor een reiniging van een nieuw aangebrachte vloer of een kunststof vloer die achterstallig onderhoud heeft. Na onze werkzaamheden en de de reactie van de uiterst tevreden klant wordt er vaak een Meerjaren-onderhoudsovereenkomst met ons afgesloten om de vloer blijvend in topconditie te houden.STAPPEN REINIGING COATING VLOEREN:
BDG bekijkt eerst de oorzaak van de verontreinigingen voordat er begonnen wordt met de reiniging van de coating vloer. Door eerst de oorzaak te achterhalen, kan worden bekeken of alleen machinale reiniging voldoende is. De vloer reiniging is mogelijk met verschillende technieken: Enkel een reiniging met water of chemisch reinigen afhankelijk van de wens en het budget van de opdrachtgever. De medewerkers van BDG kunnen de vloer op moment van de reiniging inspecteren op gebreken wat vervolgens direct opgepakt kan worden door een van onze andere divisies. Onze machines beschikken over verschillende borstel en pad systemen zodat we altijd de juiste techniek toe kunnen passen.

Indien de vloer in slechte staat verkeerd of verouderd is kunnen we een totale vloer renovatie uitvoeren middels de technieken: polijsten, herstellen of een geheel nieuwe duurzame bedrijfsvloer coating.
Aansluitend kunnen we nieuwe belijning aanbrengen of bijvoorbeeld een antislip coating.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE COATING VLOER REINIGEN:
BDG zet coating vloeren reiniging in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Vloer reiniging blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.

Reiniging vindt plaats middels: Reinigen middels Tennant opzit schrobmachines, door middel van borstels of pads voor het reinigen, boenen of polijsten van de coating vloer en alle technieken mogelijk in combinatie met vloer reparatie, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar de vervuiling de moeilijkheidsgraad bepaald!
Waar andere afhaken gaan wij verder.

Wij reinigen beton en coating vloeren van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen en kantoorgebouwen. "OOK VOOR ALLE SOORTEN PARKEER GARAGES"
Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.